Gert Jørgensen VVS - et veletableret VVS-firma, siden 1975.

VVS

Specialisterne

Gert Jørgensen VVS har mange års erfaring i VVS-branchen og har løst VVS-opgaver siden firmaets begyndelse i 1975. Vi er specialister inden for alle typer af VVS-installationer, og der er derfor ikke nogen opgave, vi ikke kan løse.

Som autoriseret VVS installatør lægger vi vægt på solidt håndværk og udfører VVS-arbejde af høj kvalitet. Med vores kvalitetssikringssystem kan du desuden være sikker på, at sikkerheden er i top og holdbarheden i orden.

Punktlighed og godt håndværk er vores varemærker

Hos Gert Jørgensen VVS er vi meget omhyggelige med vores arbejde og bestræber os altid på at overholde de aftaler, vi har indgået med dig. Vi er desuden dækket af VVS-branchens garantiordning, DS Garanti, hvilket er din garanti for godt håndværk. Vores kunder tæller både private, erhverv og offentlige institutioner, og med udgangspunkt i Holbæk udfører vi arbejde som VVS installatør i hele Vestsjælland samt Odsherred.

Vi løser alle typer VVS opgaver

Vi løser både store og små VVS-opgaver og står til din rådighed, uanset om du har akut behov for en VVS installatør eller har brug for gode råd og professionel vejledning i forbindelse med renovering af dit badeværelse eller udskiftning af dit varmeanlæg.

Vi står klar til at hjælpe dig med: