Gert Jørgensen VVS – et veletableret VVS-firma, siden 1975.

VARMEPUMPER

Hos Gert Jørgensen VVS får du en erfaren og kompetent blikkenslager til en konkurrencedygtig pris. Vi udfører de fleste opgaver inden for blikarbejde for både private, erhverv og offentlige institutioner.

Hvorfor vælge os?

Varmepumper

Gert Jørgensen VVS er ekspert i varmepumper og tilbyder at stå for levering og installation af din varmepumpe. Vi sørger for korrekt og professionel installation og anvender kun de bedste produkter fra bl.a. Bosch. Du er derfor sikker på at få en effektiv varmepumpe af høj kvalitet.

Vi installerer alle typer varmepumper
Vi har erfaring med alle typer varmepumper og kan hjælpe dig, uanset om du skal bruge en luft til luft varmepumpe, luft til vand varmepumpe eller en jordvarmepumpe.

Brug os til din varmepumpeløsning
Gert Jørgensen VVS hjælper dig gerne med yderligere information om varmepumper samt råd og vejledning i forhold til at finde den varmepumpeløsning, der passer til dig. Fra vores adresse i Holbæk servicerer vi kunder i hele Vestsjælland samt Odsherred.

Hvilken varmepumpe du skal vælge afhænger af dit behov

Luft til vand varmepumpe – til dig, der gerne vil sænke dine varmeomkostninger, men ikke vil grave hele haven op, som man gør ved jordvarme. En luft til vand varmepumpe udnytter luftens varmeenergi til at varme både bolig og brugsvand op og er derfor et godt alternativ til eksempelvis olie- eller gasfyr.

Luft til luft varmepumpe – en god varmeløsning til mindre huse, sommerhuse og garager samt til huse med oliefyr eller elvarme. En luft til luft varmepumpe udnytter varmeenergien i luften og bruger den til at opvarme luften indenfor. En effektiv løsning, der giver et behageligt indeklima.

Jordvarmepumpe – et oplagt valg, hvis du bor uden for et kollektivt forsyningsområde. Et jordvarmeanlæg består af en varmepumpe og jordslanger, der anvender energien fra havejorden til at lave varme og varmt vand.  Løsningen kræver derfor et stort areal til nedgravning af slanger.

Vi står klar til at hjælpe dig med:

  • Luft til vand varmepumpe
  • Luft til luft varmepumpe
  • Jordvarmepumpe