Gert Jørgensen VVS – et veletableret VVS-firma, siden 1975.

BADEVÆRELSER

Hos Gert Jørgensen VVS får du en erfaren og kompetent blikkenslager til en konkurrencedygtig pris. Vi udfører de fleste opgaver inden for blikarbejde for både private, erhverv og offentlige institutioner.

Hvorfor vælge os?

Badeværelser

Vi er eksperter i badeværelser og kan hjælpe dig, uanset om du står overfor at bygge nyt badeværelse eller skal have renoveret det gamle. Vores erfaring og ekspertise gør, at vi kan levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og at tiden vi bruger på opgaven er minimeret, så det er til mindst mulig gene for dig som kunde.

Helt nyt badeværelse? Få en totalløsning hos os
Skal du have et helt nyt badeværelse, men vil gerne slippe for al besværet? Vi tilbyder at stå for en samlet totalløsning af dit nye badeværelse. Som medlem af Bedre Bad – Bedre Energi, ekspert i totalløsninger inden for badeværelser, kan vi føre dine idéer og drømme ud i livet. Du behøver kun at henvende dig ét sted og kan trygt overlade projektet til os.

Få inspiration til de nyeste trends og teknologier

Hos Gert Jørgensen VVS har vi fingeren på pulsen i forhold til de nyeste trends og teknologier inden for badeværelser. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med inspiration og vejledning til at vælge den løsning, der er den mest økonomiske og energirigtige, og som samtidig passer til din stil og smag.

Badeværelser, der er helt i top
I badeværelser skal sikkerheden, komforten og designet være i orden. Hos Gert Jørgensen VVS er du sikret korrekt montering og installation. Derudover anvender vi kun kvalitetsprodukter, der kombinerer funktionalitet og et flot finish, så du får et badeværelse, som du kan nyde og glæde dig over i mange år fremover.

Ingen opgave er for lille eller for stor

Med base i Holbæk klarer vi både større og mindre opgaver i hele Vestsjælland samt Odsherred. Uanset om du skal have udskiftet vandhanen, repareret afløbet eller skal totalrenovere det gamle badeværelse, er Gert Jørgensen VVS din garanti for veludført arbejde og godt håndværk.

Vi står klar til at hjælpe dig med:

  • Nyt badeværelse
  • Renovering af badeværelse
  • Rådgivning om de helt rigtige produkter