Gert Jørgensen VVS – et veletableret VVS-firma, siden 1975.

ENERGIOPTIMERING

Hos Gert Jørgensen VVS får du en erfaren og kompetent blikkenslager til en konkurrencedygtig pris. Vi udfører de fleste opgaver inden for blikarbejde for både private, erhverv og offentlige institutioner.

Hvorfor vælge os?

Energioptimering

Overvejer du at investere i jordvarme eller solvarme eller på anden måde energioptimere din bolig? Gert Jørgensen VVS har mange års erfaring med energioptimering af boliger og tilbyder at gennemgå hele din bolig for at undersøge, hvilken løsning der giver dig den største besparelse og den grønneste samvittighed.

Udover energivejledning tilbyder vi selvfølgelig også at stå for selve opgaven, uanset om der er tale om en helt ny alternativ energiløsning som f.eks. jordvarme eller solvarme, små justeringer af dit nuværende anlæg eller udskiftning af dit gamle gasfyr til et mere energirigtigt ét af slagsen.

Udskiftning af gasfyr
Olie og gas som opvarmningskilde er på vej ud i kulden til fordel for fjernvarme og vedvarende energiformer. Det er dog stadig lovligt at installere gasfyr i eksisterende boliger. Har du en ældre gaskedel, kan det være en god idé at udskifte den til en ny for at skåne miljøet og spare på din varmeregning. Hos Gert Jørgensen VVS anvender vi kun gaskedler af høj kvalitet, som har en god ydeevne og lang holdbarhed.

Vedvarende energi

Ønsker du i stedet en mere grøn løsning, er der flere muligheder:

Solceller – producerer miljøvenlig strøm vha. sollyset, også på overskyede dage. Solpanelerne placeres enten på taget eller jorden. Du sparer penge på elektriciteten, og din investering er typisk tjent hjem efter 8-9 år.

Varmepumper – udnytter luftens varmeenergi til opvarmning. Luft til vand varmepumper varmer både bolig og brugsvand op, hvorimod luft til luft varmepumper kun opvarmer luften. Læs mere under varmepumper.

Jordvarme – udnytter varmeenergien i din havejord og kan give varme til både bolig og brugsvand. En nem og stabil løsning, der kan reducere din årlige varmeudgift med op til 50 procent og samtidig skåner miljøet.

Solvarme – anvender solens energi i sommerhalvåret til at opvarme vand og evt. huset. En nem og velfungerende løsning, der kan kombineres med f.eks. naturgas eller et træpillefyr. Mulighed for store besparelser på din varmtvands- og varmeregning.

Din professionelle og uvildige energispecialist
Tøv ikke med at kontakte os, hvis du er interesseret i at energioptimere din bolig. Vi tilbyder professionel og uvildig service i hele Odsherred, Holbæk samt resten af Vestsjælland.

Vi står klar til at hjælpe dig med:

  • Solceller
  • Varmepumper
  • Jordvarme
  • Solvarme
  • Montering og servicering af vandinstallationer