Gert Jørgensen VVS – et veletableret VVS-firma, siden 1975.

VENTILATION

Hos Gert Jørgensen VVS får du en erfaren og kompetent blikkenslager til en konkurrencedygtig pris. Vi udfører de fleste opgaver inden for blikarbejde for både private, erhverv og offentlige institutioner.

Hvorfor vælge os?

Ventilation

Vi har stor erfaring med alle former for ventilation og klarer både udskiftning af dit gamle ventilationsanlæg og installation af et nyt. Vi anvender altid A-mærkede ventilationsanlæg, så du opnår den størst mulige besparelse og samtidig skåner miljøet mest muligt. Vi tilbyder desuden service og vedligeholdelse af dit nuværende anlæg.

Dårlig udluftning giver dårligt indeklima
Mange nye og renoverede huse er så godt isolerede og tætte, at det er svært at få nok frisk luft ind i huset, selvom du lufter ud flere gange om dagen. For at undgå et dårligt indeklima kan det derfor være nødvendigt med et ventilationsanlæg for at sikre ordentlig udluftning.

Få et bedre indeklima med ventilation

I boliger med dårlig udluftning bliver luften usund, og det resulterer i et dårligt indeklima, som går ud over både helbred og bolig. Dårligt indeklima betyder nemlig, at husstøvmider trives i bedste velgående og råd og skimmelsvamp har gode vækstbetingelser. Et ventilationsanlæg skifter løbende den brugte og dårlige luft ud med ren og frisk luft og giver på den måde et bedre indeklima.

Fordele ved at investere i ventilation:

  • Sundere indeklima og dermed mindre risiko for sygdom
  • Bedre luftfugtighed, som mindsker risikoen for husstøvmider og skimmelsvamp
  • Økonomisk besparelse og bedre udnyttelse af energien

Lad os hjælpe dig med din ventilationsopgave

Med base i Holbæk udfører vi ventilationsopgaver i hele Vestsjælland samt Odsherred. Vi står klar til at hjælpe dig med råd og vejledning om ventilation samt at finde og installere den løsning, som passer til dit behov.

Vi står klar til at hjælpe dig med:

  • Service og vedligeholdelse af ventilationsanlæg
  • Udskiftning af ventilationsanlæg
  • Råd og vejledning om ventilation
  • Installation af ventilation